sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Fazerina-banaanikakku

IHANAN PEHMEÄ FAZERINA-BANAANIKAKKU


200 g voita
2 dl sokeria
3 huoneenlämpöistä kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl kermaviiliä
100 g Fazerina suklaata (1 levy)
1 iso banaani

Kuorrutukseen valkosuklaata (1 panda levy)

(Alkuperäisessä ohjeessa geishasuklaata, jonka olen vaihtanut fazeriinaan)

Vaahdota voi ja sokeri, lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen joukkoon voimakkaasti vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kermaviilin kanssa vuorotellen massaan. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu suklaa ja survottu banaani. 
Paista kakkua voidellussa ja jauhotetussa vuoassa uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin 1 tunti.
Kumoa hieman jäähtynyt kakku.
sulata valkosuklaa ja kaada sitä kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti