VADELMANMAKUINEN KAHVIKAKKU
200 g voita
2,5 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
100 g tummaa suklaata rouheena
2 dl vadelmia (100g)
Päälle
Tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri, lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.
Sekoita kuiva-aineet keskenään ja sihtaa ne siivilän läpi puuhaarukalla sekoittaen joukkoon vuorotellen lämpimän maidon kanssa. sekoita lopuksi rouhittu suklaa ja pilkotut vadelmat joukkoon.
Kaada massa voideltuun kakkuvuokaan ja paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin 60 minuuttia. Kumoa hiukan jäähtynyt kakku vuoastaan. Voits sihdata jäähtyneen kakun päälle halutessasi tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti