VALKOSUKLAISET MUSTIKKAMUFFINIT (n.16 kpl)
225 g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
3 dl mustikoita (älä sulata jos pakastettuja)
50 g valkoista suklaata
Kuorrutus
150 g valkoista suklaata
Ja mielikuvitus kehiin, itse laitoin nyt vielä strösseleitä koristeeksi
Lisäksi
Amerikan muffinivuokia
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää maito, mustikat ja rouhittu valkosuklaa taikinaan ja sekoita nopeasti. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä. Jaa taikina muffinivuokiin.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä. Sulata valkosuklaa mikrossa ja valuta suklaata jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele halutessasi koristerakeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti